PANUMKORET

KONCERTPROGRAM SOMMER 2022

Forårskoncert - Solbjerg kirke

24. maj 2022:
Panumkoret under ledelse af Jon Hollesen byder d 24. Maj Northwestern College A cappella Choir ledet af Thomas Holm velkommen i en unik koncert. Korene synger udvalgte værker fra deres sommerrepertoire og forenes i et fælles værk.
Både Panumkoret og Northwestern College A cappella Choir har rejst i mange lande med musikken som indgangsvinkel og oplevet en stor gæstfrihed hos vores mange værter. I musikken opleves vore forskelligheder samtidig med, at vi forenes i det musikalske sprog, der universelt går på tværs af alle nationaliteter. Vi mødes i sangen, da det åbner og forener mennesker på tværs af Verdenshavene. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en unik dansk-amerikansk koncertoplevelse i hjertet af Frederiksberg, nemlig Solbjerg Kirke d. 24. maj kl 20:00.
Koncerten er gratis.

Sommerkoncert - Hellig kors kirke

Tirsdag 14. juni kl 20.00: Hellig Kors Kirke, Nørrebro

Dette års sommerkoncert har ’Himlen’ som tema, hvor Panumkoret under ledelse af dirigent Jon Hollesen formidler lysets unikke stemningsbilleder sat i toner ved nordiske og internationale kunstnere, herunder Elgar, Grieg, Lange-Müller og Carl Nielsen.
Billetter: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/q1ijvpl6vi
Pris: 60 kr/40 kr (studerende og børn under 18 år)
Dørene åbner kl. 19:30.


Fremtidig koncert: 
Torsdag 23. juni 2022: Sankt Hans-koncert, KøbenhavnOpdateret 23.05.2022

Kontakt os her