PANUMKORET

KONCERTPROGRAM FORÅR/SOMMER 2020

COVID19 ændrer koncertplanerne

Med anledning af COVID-19-pandemien, er det endnu usikkert hvordan Panumkorets koncertprogram kommer til at se ud fremover. Vi holder på nuværende tidspunkt vores korprøver online, og vi følger myndighedernes retningslinjer vedrørende distansering og forsamlinger.

 

Til sommer 2020 var det oprindeligt planlagt, at Panumkoret skulle holde sommerkoncerter i Sønderjylland, samt i Hellig Kors kirke, København. Vi opdaterer hjemmesiden løbende, så snart vi ved hvis og hvornår koncerterne for i år kan blive afholdt.

Koncerter i Sønderjylland - Genforeningen 100 år

Pinseweekend 2020 - desværre aflyst

Koncerter i København - desværre aflyst

Sommerkoncert oprindelig planlagt 9. juni, Helligkors kirke, Nørrebro

Sommerkoncert oprindelig planlagt 23. juni, Refshaleøen, København

Med vores Genforeningskoncert vil vi, ud over at fejre genforeningen og den glæde, det var og er, at så mange dansksindede fik stemt sig hjem til Danmark i 1920, også fortælle om nogle af dem, der betalte den største pris for nederlaget i 1864. Vi vil samtidig også hylde den fred og forsoning, vi har oplevet i 75 år i Danmark. Publikum kommer på en musikalsk rejse med folkeviser, sange og moderne klange, der bringer dem fra nutiden helt tilbage til tiden før de ulykkelige krige. Et udførligt koncertprogram med sangtekster, billeder og baggrundsviden til sangene håber vi, gør oplevelsen endnu rigere.

Kontakt os her